Guvernul Republicii Moldova
A A A

Masă rotundă cu reprezentanţii companiilor de construcţii

 

Vineri, 31 iulie 2020, conducerea Instituției Publice ”Fondul de Investiții Sociale din Moldova a organizat o întrunire cu reprezentanții companiilor de construcții care execută lucrările de renovare a instituțiilor de învățământ beneficiare de investiții în cadrul componentei A.2 a Proiectului „Reforma Învățământului în Moldova” finanțat de Banca Mondială și gestionat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

 

Participanți la eveniment au discutat despre situația la șantiere în ceea ce privește respectarea termenilor contractuali, calitatea lucrărilor executate sub aspectul durabilității lor, securitatea muncii la șantier, respectarea normelor sanitare și epidemiologice de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19 și provocările, care apar în proces de lucru.

 

Menționăm că, IP FISM monitorizează desfășurarea lucrărilor de renovare în 11 instituții de învățământ beneficiare de investiții, 4 instituții finisate, 1 instituție - la etapa de contractare și 1 instituție – la etapa de licitație. Până la începerea unui nou an de studii va fi finalizat procesul de renovare în 8 școli de circumscripție.

 

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda